Innergården

Här är vår innergård

Ta av dig skorna och låt fötterna njuta av det mjuka gräset. Häll upp något läskande i glaset medan maten blir klar på grillen.

Duka upp bordet på stora trädäcket eller, om det är dåligt väder, i det upplysta lusthuset. Lusthuset är bokningsbart, så du kan boka in din grillkväll eller ditt kalas. Släpp loss ungarna och låt dem springa tryggt omkring för att sedan leka i lekstugan. Det är inte längre tillåtet att köra in på gård en med varken bilar, mopeder eller mc-cyklar som du kanske förstå.

Ta av dig skorna och låt fötterna njuta av det mjuka gräset. Häll upp något läskande i glaset medan maten blir klar på grillen. Duka upp bordet på stora trädäcket eller, om det är dåligt väder, i det upplysta lusthuset. Lusthuset är bokningsbart, så du kan boka in din grillkväll eller ditt kalas. Släpp loss ungarna och låt dem springa tryggt omkring för att sedan leka i lekstugan. Det är inte längre tillåtet att köra in på gården med varken bilar, mopeder eller mc-cyklar som du kanske förstår.

En av de stora fördelarna med vår förening är den härliga innergården. Arbetet stod klart 2008 med konstgräs, lusthus, lekplats, cykelställen och trädecket.

Under sommaren 2014 genomförde styrelsen en uppfräschning av innergården, dörrar målades, trädecket slipades och oljades och nya loungemöbler införskaffades. Vi bytte även jord i och vissa växter i rabatterna.

Under våren 2015 införskaffades även ytterligare sopkärl vid vår återvinningsstation, så idag kan du slänga papp, tidningar och plast på gården.

Under julen förgylls gården med en julgran, och portarna kläs med kransar. Kommer det mycket snö under vinterhalvåret skottas detta bort och det finns två sandboxar som används för att strö ut sand.

Nybyggd lekplats med mjukt gummiasfalt, piratskepp och rutschkana är den roligaste platsen för barnen på innegården.